DESPRE NOI

Construită în 1960, instituția a preluat populația școlară rezidențială a Bucureștiului, extinsă pe teritoriul comunei Dudești-Cioplea.
Scopul era și este acela de a asigura o educație completă a personalității elevilor din ciclul primar și gimnazial. Pasiunea și dăruirea cadrelor didactice se oglindesc în varietatea activităților extrașcolare și extracurriculare: muzică, dans, teatru, excursii, care reprezintă o modalitate de învățare activă, dar și de relaxare. Paleta acestor activități este completată  de alte activități care dezvoltă abilitățile practice și creativitatea elevilor și a celor care îi îndrumă, prin confecționarea de obiecte ornamentale, felicitări, mărțșoare, calendare, etc.
Considerand că „EDUCAȚIA ÎNSEAMNĂ DRUMUL CĂTRE LIBERTATE”, școala își propune ca obiective: responsabilizarea elevilor în actul propriei lor educații, formarea unui comportament civic, educarea simțului estetic, valorificarea și promovarea elementelor de tradiție , multiculturalitate și interculturalitate, dezvoltarea responsabilității pentru mediu.

Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home/invatamantsector/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/templates/shortcodes/vc_empty_space.php on line 10